Plné poprsie bez silikónu a skalpelov – s vlastným tukovým tkanivom obohateným o kmeňové bunky

03.06.2009 Celý región

Šetrné metódy „novodobej kozmetickej chirurgie“ (New Cosmetic Surgery) čoraz viac nahradzujú invazívnejšie postupy
Viedeň (Rakúsko) 2. júna (PROTEXT/ots) - Médiá nedávno informovali, že Miss Kalifornia šla do súťaže s „falošným poprsím“. S bezsilikónovým zväčšením pŕs by sa jej to stať nemohlo! Táto novátorská metóda nezanecháva jazvy a umelo zväčšené prsia vyzerajú prirodzene, pričom ich žena zároveň pociťuje ako prirodzené. Zväčšovanie pŕs pomocou silikónu sa však nekritizuje len na súťažiach krásy.

Zatiaľ čo iba pred niekoľkými rokmi boli ideálom kypré, neprirodzene vyzerajúce silikónové prsia, v súčasnosti je v plastickej chirurgii očividný trend k väčšej prirodzenosti. Mnohé pacientky si želajú mierne zväčšenie pŕs a považujú za dôležité, aby zväčšené prsia vyzerali ako „pravé“.

„Vďaka vlastnému tukovému tkanivu obohatenému o kmeňové bunky dokáže moderná medicína splniť túžbu mnohých žien po plnšej, prirodzene vyzerajúcej dekoltáži, “ tvrdí Dr. Karl-Georg Heinrich, viedenský odborník na boj proti starnutiu a kozmetickú chirurgiu, ktorý teraz ako prvý v Európe ponúka zväčšenie pŕs pomocou vlastného tukového tkaniva obohateného o kmeňové bunky.

Najskôr sa pomocou špeciálnych patentovaných mikrokanýl šetrne odsaje telesný tuk. Z časti tohto tuku sa extrahujú kmeňové bunky a zmiešajú sa so zvyškom tuku. Vlastné tukové tkanivo obohatené o kmeňové bunky sa vstriekne do prsníka tenkou injekčnou ihlou. Implantované kmeňové bunky vytvárajú nové, živé tukové tkanivo.

Procedúra trvá niekoľko hodín v lokálnej anestézii alebo narkotickom spánku. Hneď potom je pacientka úplne pohyblivá. Americké a japonské klinické štúdie dokázali bezpečnosť tejto metódy a trvanlivosť výsledku.

Na Klinike Dr. Heinricha sa vlastné tukové tkanivo obohatené o kmeňové bunky používa aj na prirodzené formovanie tela na zadočku, bokoch, stehnách a lýtkach, na korekciu priehlbiniek a omladenie pleti obličaja, rúk i dekoltáže.

Pre ďalšie podrobnosti navštívte www.liposkulptur.at.
Clinic DDr. Heinrich
 

Vyberte región